Ledige lejligheder og rækkehuse i Ørestad Syd?

Ørestad Syd er et område af København, som for alvor er i opblomstring. Her tilbyder vi nyere, moderne og rummelige lejeboliger i forskellige størrelser til børnefamilien, den studerende, den ældre, singlen eller parret uden børn.

Der er gode transportmuligheder i Ørestad Syd, og med metroen kan du komme til Indre By på ca. 10 minutter. Der kører også flere buslinjer fra Ørestad Station, som hurtigt får dig rundt i byen.

Find det rigtige hjem i Ørestad Syd herunder.

11 Ledige boliger

Adresse Status
Else Alfelts Vej 32 A, 2. Dør4 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 32 B, 3. Dør1 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 60A 1 th. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 60F 4 mf. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 62A st. th. 2300 København S
Res.
Else Alfelts Vej 62B 5 tv. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 64B 1 tv. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 66D 2 th. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 66D st. th. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 66D st. tv. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 66E 4 th. 2300 København S
Res.

Lejebolig i Ørestad Syd

Hos C.W. Obel Ejendomme har vi lejeboliger på flere attraktive lokationer i København. Vores lejeboliger i Ørestad er beliggende i det attraktive område, Ørestad Syd, som kombinerer byliv og grønne områder på attraktiv og moderne vis. I Ørestad Syd finder du både natur, shopping, caféer, streetfood, kulturtilbud, legepladser og skoler.

Med en bolig i området er du eksempelvis tæt på koncertoplevelser i Royal Arena, shopping i Field’s og skønne grønne områder på Kalvebod Fælled.

Find en lejebolig i Ørestad - Københavns grønne bydel

Ørestad er en af Københavns nyeste bydele. Området har de seneste år været i rivende udvikling, og i dag huser bydelen mere end 21.400 beboere.

Ørestad er centralt beliggende på Amager og grænser op til Islands Brygge og strækker sig fra Tårnby til Kalvebod Fælled. Ørestad består af fire områder; Amager fælled, Ørestad City, Ørestad Syd og Ørestad Nord.

Ørestad er kendt som Københavns grønne bydel, og den beskrivelse passer godt til området. Omkring en tredjedel af Ørestads areal består nemlig af grønne åndehuller, parker og masser af natur.

Når du bosætter dig i Ørestad, har du Amagers smukke naturpark og den smukke Amager Fælled lige om hjørnet. Men det er ikke kun natur, der omgiver Ørestad. Der er også masser af byliv, caféer og restauranter, samt det store shoppingscenter, Fields, der også er beliggende i Ørestad.

Samtidig har du også kulturlivet tæt på. DR Byen, Koncerthuset, Royal Arena, Bella Centeret - du kan finde det hele i Ørestad, og hos C.W. Obel Ejendomme er vi stolte af at kunne tilbyde lejeboliger lige netop her.

Hos C.W. Obel Ejendomme udlejer vi nye boliger på flere attraktive adresser i København – bl.a. på Islands Brygge og Teglholmen. CobraHave og HeerupHave er blandt vores nyere ejendomme i Ørestad, og her kan vores lejere finde en bolig, som skaber behagelige, funktionelle rammer for et nyt hjem.

CobraHave - spændende lejeboliger i Ørestad syd

CobraHave er vores ejendom på Else Alfelts Vej beliggende i det attraktive Ørestad Syd-kvarter. Navnet CobraHave er inspireret af Cobrakunstnerne.

Ejendommen består af fire karrer og huser 218 nyopførte lejligheder fra 2018. Lejlighederne veksler mellem 70 m² – 145 m² og rummer alt fra 1 til 5 værelser.

Her er både plads til familien med børn, singlen, der bor alene, den studerende, som gerne vil bo attraktivt, den ældre, som gerne vil bo funktionelt og parret uden børn. Lejeboligerne sikrer et moderne, indbydende hjem til mange forskellige behov og ønsker.

HeerupHave – skøn blanding af lejligheder og rækkehuse

HeerupHave består af 91 nye lejeboliger i Ørestad Syd. De 77 lejligheder og 14 rækkehuse ligger i rolige omgivelser – blot ti minutter væk fra det centrale København.

På den ene side af HeerupHave finder du Kalvebod Fælleds smukke natur, og på den anden side er der shopping, koncertoplevelser, metro og Amager Strandpark inden for kort afstand. HeerupHave er opkaldt efter den populære kunstner, Henry Heerup, som bl.a. var en del af det internationale kunstnerkollektiv COBRA. Byggeriet er opført i moderne, københavnsk byggetradition og rummer både 2-, 3- og 4-værelses lejligheder og rækkehuse i 3 plan.

Moderne boliger i Ørestad Syd der gør hverdagen nem

Byggerierne i Ørestad Syd er skabt med moderne arkitektur i højsædet med fokus på funktionalitet og kvalitet. Her får du en moderne, nybygget bolig med plads, lys, luft og de nyeste faciliteter til at danne rammerne om jeres dagligdag.

Alle lejeboliger har egen altan, fransk altan eller terrasse, så du får dit eget private udendørs samlingspunkt med plads til hyggelige stunder.

Mellem boligblokkene hører også et hyggeligt gårdmiljø med en legeplads. Og der er tilhørende parkeringskælder, hvor beboere kan leje en parkeringsplads, og på den måde få adgang til parkering tæt på boligen.

Vores lejeboliger i Ørestad Syd er placeret i gå- og cykelafstand til daginstitutioner og skoler, så børnene kan afleveres tæt på hjemmet, og du har alt til hverdagen indenfor en meget overskuelig afstand til din bopæl.

Med gåafstand til indkøb, shopping, metroen, offentlig transport og Københavns lufthavn lige i baghaven, er du altid tæt på hele København.

Mangler du inspiration til indretningen?

Mangler du inspiration til indretningen af din lejelejlighed? På vores inspirationside kan du læse gode råd om alt fra indretningen af din altan til praktisk information, om opsigelse af dit lejemål, hvis du er lejer hos os.

Hvis du vil vide mere om C.W. Obel Ejendommes ledige lejligheder i Ørestad Syd, er du altid velkommen til at kontakte os på 33 33 92 92 eller på bolig@cwobel.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.